"

Det kolde, våde og mørke vinterhalvår er startet, men med den rigtige påklædning kan du stadig nyde alle friluftsaktiviteterne. Et varmt midlayer et fantastisk fordi det både kan bruges som selvstændig jakke og under fx en skaljakke. Her får du et bud på sæsonens varmeste og letteste outdoor jakke. 

Odin Everdown Hooded Jacket

Helly Hansens nye Odin Everdown Hooded Jacket er optimeret til fx skiture og vandreture i bjergene, hvor temperaturen hurtigt kan falde drastisk. Jakken er designet til at tilbyde det højeste niveau af holdbarhed og beskyttelse, uden at tilføje for meget vægt.

Det yderste lag er fremstillet af 100 % genanvendt nylon og i kombination med THINDOWN® dun, er det lykkedes at udvikle en let men ultravarm jakke. Odin Everdown vejer 325g i large til mænd og 275g i medium til kvinder. Den innovative isolering skaber samtidig en kontinuerlig og jævn fordeling af gåsedun i hele jakken, og da der ikke er behov for vandrette syninger, undgår man at kølig luft passerer igennem til kroppen.

Jakken er desuden designet således at hvis der opstår rifter i det yderste materiale, vil der ikke være tab af fjer eller isolering. PFC-fri DWR-behandling på ydersiden giver et ekstra lag vejrbeskyttelse.

Ved fx at bruge elastik ved hætten, sømmen og manchetterne holder jakken bedre på varmen og lynlåsfri håndlommer giver samtidig hurtig håndopvarmning og mindre vægt. For at optimere sikkerheden er Odin Everdown Hooded også den første jakke, der lanceres med RECCOs® nye lette og fleksible reflektor, der er lavet specielt til lette, pakbare isolerende jakker.

Odin Everdown Hooded Jacket har vundet ISPO Award og senest Red Dot-prisen, en af de mest anerkendte designkonkurrencer på verdensplan. Priserne anerkender jakkens innovative, funktionelle og præstationsdrevne design. Red Dot Award-juryen begrunder bl.a. deres valg med: “Odin Everdown imponerer med sit design, der er reduceret til det væsentlige samt en yderst avanceret materialeteknologi.

Odin Everdown vejl. pris 3800 DKK. Findes i flere farver samt i en model til både mænd og kvinder. Hvis du vil vide mere om Odin kollektionen kan du besøge www.hellyhansen.com.

“Odin Everdown imponerer med sit design, der er reduceret til det væsentlige samt en yderst avanceret materialeteknologi.”

Om Helly Hansen

Helly Hansen blev grundlagt i Norge i 1877 og fortsætter med at udvikle tøj af professionel kvalitet, der hjælper folk med at holde sig og føle sig i live.  Gennem indsigt fra at leve og arbejde i verdens hårdeste miljøer har virksomheden udviklet en lang liste over innovationer, der er de første på markedet, herunder de første smidige vandtætte stoffer for mere end 140 år siden.

Andre gennembrud omfatter de første fleecestoffer i 1960’erne, de første tekniske undertrøjer i 1970’erne, lavet med LIFA® Stay Dry-teknologi, det patenterede H2Flow-temperaturreguleringssystem™ og den revolutionerende lettere, varmere LIFALOFT-isolering™.

Med udgangspunkt i Helly Hansens proprietære HELLY TECH® vandtætte/åndbare system har det tekniske udendørsmærke senest introduceret den prisvindende LIFA INFINITY PRO™ – virksomhedens mest innovative og ansvarlige vandtætte/åndbare teknologi til dato.

Helly Hansen er førende inden for teknisk sejlads og performance skitøj samt premium arbejdstøj. Dens uniformer bæres og betros af mere end 55.000 fagfolk og kan findes på olympiere, landshold og på mere end 200 skisportssteder og bjergguideoperationer globalt.

Helly Hansens overtøj, undertrøjer, sportstøj og fodtøj sælges i mere end 40 lande verden over, og virksomheden ejes af Canadian Tire Corporation (CTC). For at lære mere om Helly Hansens seneste kollektioner, besøg www.hellyhansen.com.

"

Forrige artikelSkirejse til Italien: Arabba – den knap så kendte by på Sella Ronda
Anders Baron
Anders Baron er stifter og medejer af Skiavisen.dk. Han er ansvarlig for den digitale platform og online annoncering. Anders skriver om ski i relation til rejser, livsstil og udstyr. Kontakt på anders@skiavisen.dk. Anders er også freelance digital konsulent.